Vanaf aanstaande woensdag 3 maart kunt u komen winkelen op afspraak. Dat is fijn, dan hebben wij weer uitgebreid de tijd om u goed te adviseren over laptops, tablets, computers en alle andere artikelen die wij verkopen!

Winkelen op afspraak

U kunt bij ons komen winkelen op afspraak, binnen onze normale openingstijden. Om een afspraak te maken, vragen wij u om ons een berichtje te sturen via WhatsApp of SMS naar nummer 097 010254450 (dit is een normaal Nederlands nummer, WhatsApp is altijd gratis en sms'jes gaan uit uw normale sms-bundel). Ook telefonisch kunt u natuurlijk een afspraak maken: 0513-416546.

Hulp op afstand 

Heeft u een klein probleem met uw computer, dan is het wellicht mogelijk om dat op afstand op te lossen. Via hulp-op-afstand nemen wij uw computer over en kijken met u mee. U kunt ons bellen om hiervoor een afspraak in te plannen. Bel 0513-416546.

Computer brengen voor reparatie 

Heeft u een probleem met uw computer en kan het niet op afstand opgelost worden? Dan kunt u de computer op afspraak bij ons langsbrengen. Neemt u eerst telefonisch contact met ons op 0513-416546. Via WhatsApp kan natuurlijk ook: 097010254450

U kunt de computer dan afgeven in onze winkel en krijgt een ontvangstbewijs mee. U bent dan op afspraak aanwezig en kunt eventueel ook nog andere aankopen doen. Als uw computer gerepareerd is, dan bellen wij u en kunt u deze komen afhalen. Ook dan spreken we een tijd(svak) met u af. Eventueel brengen we de gerepareerde computer ook kosteloos bij u thuis retour.

Artikelen bestellen/bezorgen/afhalen 

Het is mogelijk om alle computerartikelen te bestellen via onze webshop. Bent u niet handig met de webshop? Dan kunt u ook telefonisch bestellen. Wij brengen de artikelen vervolgens bij u thuis. In Joure en wijde omgeving brengen wij de bestelling zelfs gratis bij u thuis! Natuurlijk kunt u bij het bestellen ook kiezen om de bestelling af te halen. Wij laten u weten wanneer de bestelling voor u klaarstaat.

Hulp aan huis 

Tijdens deze lockdown komen we in principe niet bij u thuis voor hulp aan huis. Wel bezorgen we uw bestelling of brengen we uw reparatie retour.

Overig nieuws:

Lockdown: winkelen op afspraak, afhalen bestellingen, reparaties, hulp op afstand... We staan voor u klaar!

Lees meer

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp!

Bestellingen gratis thuisbezorgd in Joure en wijde omgeving

Lees meer

Nieuwe webshop

Lees meer

Videovergaderen met het hele team...?

Lees meer