Alle berichten van rowdy

Supersnel glasvezel

Woont u in De Fryske Marren en wilt u ook supersnel internet via glasvezel?

In de Fryske Marren wordt bij voldoende deelname binnenkort glasvezel aangelegd.

Vooral voor de mensen in de buitengebieden is dit enorm goed nieuws: dit betekent stabiel en super snel internet. Een bestand versturen of online een fotoboek bestellen? Dat wordt een fluitje van een cent.

Noord Computers helpt u!
Op dit moment kunt al inschrijven bij een aantal aanbieders. Op 1 juli wordt dan gekeken of er bepaalde percentages van het aantal woningen/bedrijfspanden gehaald zijn. In het buitengebied is dit 50%, binnen de bebouwde kom 35%. Is dit gehaald, dan wordt op korte termijn begonnen met de aanleg. Klik hier voor meer informatie.

Dit lijkt simpel genoeg, maar er is keuze uit diverse aanbieders met verschillende pakketten. Welk pakket is voor uw situatie aantrekkelijk?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste pakket en bij het aanmelden hiervan.

Bel, mail of kom langs in de winkel of maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

0513-416546 of info@noord-computers.nl

Webshop Open!

1491844725_cartBezoek onze webshop!

 

Sinds vandaag heeft Noord Computers ook een webshop!
U kunt hier eenvoudig kijken wat wij in de winkel verkopen, voordat u naar de winkel komt. U kunt ook iets via de site bestellen en het (na bevestiging van onze kant) direct ophalen in de winkel. Dan weet u zeker dat het product op voorraad is en dat het voor u klaar ligt.

Maar natuurlijk kunt u ook online bestellen en betalen via iDeal, waarna u het pakketje de volgende dag in huis heeft. Wilt u liever dat wij het persoonlijk bij u langsbrengen en het product bij u thuis installeren? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Staat het door u gewenste product niet in de webshop? Dat bekent niet dat wij het niet kunnen leveren. Wij kunnen op verzoek vrijwel elk product leveren. Ook leveren wij aan zakelijke klanten vaak specifieke zakelijke producten. Ook deze staan niet vermeld op de webshop.