Alle berichten van rowdy

Webshop Open!

1491844725_cartBezoek onze webshop!

 

Sinds vandaag heeft Noord Computers ook een webshop!
U kunt hier eenvoudig kijken wat wij in de winkel verkopen, voordat u naar de winkel komt. U kunt ook iets via de site bestellen en het (na bevestiging van onze kant) direct ophalen in de winkel. Dan weet u zeker dat het product op voorraad is en dat het voor u klaar ligt.

Maar natuurlijk kunt u ook online bestellen en betalen via iDeal, waarna u het pakketje de volgende dag in huis heeft. Wilt u liever dat wij het persoonlijk bij u langsbrengen en het product bij u thuis installeren? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Staat het door u gewenste product niet in de webshop? Dat bekent niet dat wij het niet kunnen leveren. Wij kunnen op verzoek vrijwel elk product leveren. Ook leveren wij aan zakelijke klanten vaak specifieke zakelijke producten. Ook deze staan niet vermeld op de webshop.

Foute update ESET antivirus

Vandaag (29-2-2016) heeft ESET een onjuiste update uitgebracht van de virusdefinities.

Hierdoor wordt op vrijwel elke website een van de volgende drie virussen gevonden:

JS/ScrInject.B trojan
HTML/Refresh.BC trojan
HTML/Phishing.Agent.B trojan

Deze virussen zijn echter niet aanwezig en uw computer is ook niet besmet. Het is hinderlijk dat de meldingen van de virusscanner komen, maar er is verder niets aan de hand. ESET is op de hoogte van het probleem en wij verwachten dat het in de loop van de dag wordt hersteld met een nieuwe (automatische) update.