Categorie archief: Uncategorized

Openingstijden tijdens corona-crisis

Tijdens deze lastige periode zijn zijn normaal geopend, zie onze openingstijden elders op onze site.

Wel vragen wij u om zoveel mogelijk alleen te komen en kunnen wij een beperkt aantal mensen toelaten in de winkel. Daarnaast zullen onze medewerkers twee meter afstand tot u houden.

Op dit moment kunnen wij helaas niet bij u thuis komen om zaken te installeren. Wel kunnen we op afstand uw computer overnemen en op die manier toch samen naar een probleem of vraag kijken. Wilt u hier gebruik van maken? Bel ons dan gerust.

Supersnel glasvezel

Woont u in De Fryske Marren en wilt u ook supersnel internet via glasvezel?

In de Fryske Marren wordt bij voldoende deelname binnenkort glasvezel aangelegd.

Vooral voor de mensen in de buitengebieden is dit enorm goed nieuws: dit betekent stabiel en super snel internet. Een bestand versturen of online een fotoboek bestellen? Dat wordt een fluitje van een cent.

Noord Computers helpt u!
Op dit moment kunt al inschrijven bij een aantal aanbieders. Op 1 juli wordt dan gekeken of er bepaalde percentages van het aantal woningen/bedrijfspanden gehaald zijn. In het buitengebied is dit 50%, binnen de bebouwde kom 35%. Is dit gehaald, dan wordt op korte termijn begonnen met de aanleg. Klik hier voor meer informatie.

Dit lijkt simpel genoeg, maar er is keuze uit diverse aanbieders met verschillende pakketten. Welk pakket is voor uw situatie aantrekkelijk?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste pakket en bij het aanmelden hiervan.

Bel, mail of kom langs in de winkel of maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

0513-416546 of info@noord-computers.nl