Webshop Open!

1491844725_cartBezoek onze webshop!

 

Sinds vandaag heeft Noord Computers ook een webshop!
U kunt hier eenvoudig kijken wat wij in de winkel verkopen, voordat u naar de winkel komt. U kunt ook iets via de site bestellen en het (na bevestiging van onze kant) direct ophalen in de winkel. Dan weet u zeker dat het product op voorraad is en dat het voor u klaar ligt.

Maar natuurlijk kunt u ook online bestellen en betalen via iDeal, waarna u het pakketje de volgende dag in huis heeft. Wilt u liever dat wij het persoonlijk bij u langsbrengen en het product bij u thuis installeren? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Staat het door u gewenste product niet in de webshop? Dat bekent niet dat wij het niet kunnen leveren. Wij kunnen op verzoek vrijwel elk product leveren. Ook leveren wij aan zakelijke klanten vaak specifieke zakelijke producten. Ook deze staan niet vermeld op de webshop.