Volledig netwerkbeheer

microsoft_partner_logo2

Noord Computers is Microsoft Partner en beschikt over de benodigde kennis en ervaring om uw netwerk volledig in te richten en te beheren.
Ook als u al een bestaande infrastructuur heeft en een nieuwe partner zoekt om alles voor u te beheren, kunt u bij ons terecht.

Of uw bedrijf nu bestaat uit één werknemer met één pc en een aantal draadloze apparaten of uit 25 werknemers en evenveel pc’s en apparaten, we kunnen u helpen om uw ICT voor u te laten werken!

We komen graag bij u langs om de huidige of gewenste situatie met u door te nemen. Door het stellen van de juiste vragen kunnen we snel vaststellen welke producten en diensten het beste bij u en uw bedrijf passen. Moet u een volledige Windows-server op locatie hebben, een MKB-vriendelijke NAS-server of zijn wellicht Microsofts clouddiensten zoals Office365 interessant voor uw bedrijf? Het hangt van veel factoren af en geen bedrijf is gelijk of werkt op dezelfde manier. En heeft u geen idee wat deze termen allemaal betekenen? We leggen het graag uit.

IMG_5055

En wat te denken van bescherming tegen virussen en het maken van backups? Ook daarvoor hebben we passende oplossingen.

Heeft u ook nog een groeiend aantal draadloze apparaten? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren infrastructuur voor uw Wifi-netwerk, maar uiteraard ook de tablets, telefoons of (hybride) notebooks zélf!

Wij werken onder andere met:

vmware Windows Server brand logo v_2synologyeset