Werkstations & meer

Zonder werkstations, laptops of tablet kan uw personeel niets beginnen (op ICT-vlak in elk geval). Noord Computers beschikt over een volledig assortiment computers, notebooks en tablets tegen scherpe prijzen. Eventueel bij u op locatie aangesloten en geïnstalleerd!

We hebben onder andere de volgende productgroepen:

Diverse soort mini-pc: volledige Windows of Linux computers, maar dan superklein, stil en energiezuinig. Ze kunnen zo achter een monitor gemonteerd worden en gecombineerd met een draadloos toetsenbord en muis & wifi, heeft u (bijna) geen draden meer!

 

hybrid notebooksIs het een tablet, is het een notebook? Nee, het is een hybride notebook! Een notebook die ook als tablet gebruikt kan worden of een tablet met een toetsenbord? We adviseren u graag!

 

tablets
Alle soorten en maten tablets kunnen wij u leveren, van de nieuwste Samsung Galaxy Tab tot de laatste Microsoft Surface of de nieuwste iPad. Welke past nu het beste bij u? We helpen u graag.

 

 

 

vaste pc

Ook een ‘gewone’ computer is wel zo snel om op te werken! We hebben de nieuwste technieken, zoals supersnelle SSD-schijven en  de handigste handigheidjes, zoals veel USB-poorten aan de bovenkant/voorkant van uw systeem, voor u. En dat tegen een scherpe prijs!