Vaste telefonie/VoIP

Is uw telefooncentrale aan vervanging toe?
Lopen uw telefoonkosten uit de hand?
Willen uw medewerkers ook vanuit huis de telefoon op kunnen nemen alsof ze op zaak zijn?
Of wilt u een wachtrij, keuzemenu of iets anders en is uw huidige centrale daarvoor te beperkt of ingewikkeld?

Noord Computers heeft de oplossing! We leveren u een telefooncentrale op afstand (in de cloud) die beschikt over alle functionaliteiten die u maar kunt bedenken. Hiervoor gebruiken wij de bewezen telefooncentrale van 3CX. Geschikt voor zowel ZZP’ers als bedrijven met 100 werkplekken.

Bij zo’n centrale horen natuurlijk ook goede kwaliteit telefoontoestellen. Daarvoor levert DX800A met handsetsNoord Computers u graag de bekende toestellen van Fanvil, Snom en Yealink. Deze merken bieden zeer goede toestellen voor een goede prijs. Draadloze DECT-toestellen zijn erg handig, maar ook een vast toestel is vanzelfsprekend mogelijk. Ook helpen wij u graag bij het inregelen van de wachtrijen en menu’s zoals u ze wilt hebben.

Combinatie met mobiel / thuis(werken)
Natuurlijk wilt u niet alleen op de zaak bereikbaar zijn, maar ook onderweg of thuis. Onze telefonie-oplossing integreert heel mooi met uw bestaande (of nieuwe) GSM-abonnementen en ook als u thuis werkt bent u gewoon bereikbaar onder uw eigen zakelijke nummer, ongeacht waar u nu uw mobiele abonnementen hebt lopen.

We komen graag bij u langs voor een offerte op maat of een demonstratie van de mogelijkheden.

3CX-partner-300x251