Tablet- en mobiele telefoonreparatie

Tegenwoordig kunt u ook terecht bij Noord Computer voor reparatie van uw tablet of telefoon. Synchronisatieproblemen, updates van apps welke niet werken, of een barst in uw scherm? In veel gevallen kunnen wij het voor u oplossen.

img_winkel2

Laat uw mobiele telefoon of tablet nu repareren bij uw vertrouwde computeronderdelenspecialist!
Of het nu om een Android, Windows 8 of Apple-tablet of telefoon gaat, Noord Computers heeft de kennis in huis om problemen voor u op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van zaken waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Scherm vervangen
  • Accu vervangen
  • Updaten van besturingssysteem
  • Synchronisatie tussen verschillende apparaten (van bijvoorbeeld mail en agenda)

Noord Computers repareert uw tablet of mobiele telefoon snel en goedkoop
Heeft u een defect aan uw tablet of mobiele telefoon, dan heeft Noord Computers de kennis in huis om dit voor u te repareren. Uiterlijk binnen twee werkdagen kunt u een diagnose en prijsopgave verwachten. Afhankelijk van de levering van het defecte onderdeel kan de reparatie van uw tablet of mobiele telefoon in een dag klaar zijn.

Geen herstel = Geen kosten (No Cure, No Pay)
Voor alle vervangingen geldt: no cure, no pay! U bent er dus van verzekerd dat wanneer bijvoorbeeld het scherm niet kan worden vervangen, u ook geen kosten hebt. U krijgt uw tablet of mobiele telefoon dan ongerepareerd retour. Wanneer de reparatie wel door Noord Computers kan worden uitgevoerd, maar u alsnog besluit om de reparatie niet door ons te laten doen betaalt u € 30,- onderzoekskosten.