Ons werk – referenties

Noord Computers is actief in een groot aantal sectoren, zoals de zorg, bouw en basisscholen. Daardoor hebben wij vaak ook kennis van (de installatie van) branchespecifieke programma’s en de manier waarop bedrijven in die branche werken.

Wij zijn trots op ons werk en onze klanten zijn blij met ons persoonlijke contact en het meedenken. Hieronder een aantal van onze vaste klanten:

therapeuticum

Volledig netwerkbeheer & telefonie bij Therapeuticum Joure

Therapeuticum Joure biedt geestelijke gezondheidszorg. Noord Computers verzorgt voor het Therapeutium Joure het volledige netwerkbeheer, de telefonie en ondersteunt de medewerkers met hun ‘dagelijkse’ computervragen.
TJ werkt onder andere met het programma CRS van TrompBX.

“Al jaren een heel prettig persoonlijk en vakkundig contact. Kan het iedereen aanraden…”

Dorine Abbink, eigenaar Therapeuticum Joure

parkflat stadsfenne

Wifi en volledig netwerkbeheer bij Parkflat Stadsfenne Sneek

Parkflat Stadsfenne is een appartementencomplex voor senioren. Bewoners genieten er zelfstandig en in alle privacy en veiligheid van een prettige woonomgeving. Belangrijk kenmerk van  het concept is dat zelfstandig wonen gecombineerd wordt met service, activiteiten en indien gewenst ook zorg.

Noord Computers verzorgt het volledige netwerkbeheer voor de medewerkers van Parkflat Stadsfenne. Programma’s waarmee gewerkt worden zijn het medische programma Cura en het administratiepakket AccountView. De werkplekken zijn allemaal voorzien van het Office-pakket en loggen centraal in op een Windows domein.

In de Parkflat heeft Noord Computers een volledig dekkend wifi-netwerk gerealiseerd op basis van Unifi.

 dijm Netwerk en werkplekkenbeheer & Office365
bij Dak en Gevelbeplating De IJzeren Man bv
Dak en Gevelbeplating De IJzeren Man bv is al ruim 34 jaar dé specialist in het leveren en aanbrengen van alle soorten stalen en aluminium dak en gevelbeplatingen.Het bedrijf heeft ongeveer 35 werknemers. Noord Computers verzorgt voor De IJzeren Man het volledige netwerk, op basis van een Windows Server. Ook de routers en overige netwerkapparatuur worden beheerd door Noord Computers. De IJzeren Man werkt onder andere met Construsteel en AccountView.

Voor e-mail maakt De IJzeren Man gebruik van Office365. Noord Computers heeft de inrichting en migratie hiervan verzorgd en ondersteunt ook bij het dagelijks gebruik van Office365.

 partner_caspers

Centraal werkplekkenbeheer bij Caspers Dakwerk Joure

Bij Caspers Dakwerk BV heeft Noord Computers een Active Directory-domein gebaseerd op een Synology NAS gerealiseerd. Toch de voordelen van een Windows-domein, zonder hoge kosten voor een Windows-server. Tevens hierdoor lagere energiekosten en geen koelingsproblemen meer.