Noord Computer servicebeurt

Is uw computer of laptop de laatste tijd trager aan het worden? Heeft u problemen met vervelende toolbars, spyware/malware of het vermoeden dat er een virus aanwezig is? Vanaf €49,95 bieden wij een complete servicebeurt. Wij garanderen met deze servicebeurt dat uw computer of laptop weer helemaal up-to-date is en bovendien een stuk sneller werkt.

img_2228 IMG_5072

Waar bestaat deze servicebeurt uit?

 • Hardwarecontrole
  Wanneer een computer of laptop een aantal jaren oud is, kan het zijn dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Denk hierbij aan het werkgeheugen, te weinig werkgeheugen zorgt in veel gevallen voor een langzaam systeem.
 • Opschonen opstartbestanden
  Veel programma’s hebben de eigenschap om “mee te willen opstarten” wanneer de computer of laptop opstart. Wanneer teveel programma’s op de achtergrond meedraaien vertraagt dit uw systeem.
 • Verwijderen van toolbars
  Er zijn maar weinig echt “handige” toolbars welke functioneel iets bieden. Toolbars vertragen het opstarten van uw browser en zorgen vaak voor veel overlast bij het surfen op internet.
 • Verwijderen overbodige programma’s
  Zogenaamde drivers-scanners, systeem-optimalisatie programma’s, spyware en malware scanners welke beweren dat uw systeem “onveilig, niet up to date” etc. zijn. Bij al deze programma’s gaat het om verkooptrucs om een abonnementsvorm te verkopen. Vaak “schreeuwen” deze programma’s meer dan ze waar maken.
 • Optimaliseren van register
  Bij het verwijderen van programma’s blijven er veelal restanten in het register achter welke opgeschoond kunnen worden.
 • Optimaliseren van Windows
  Windows updates zijn een belangrijk onderdeel welke nodig zijn om uw systeem optimaal en veilig te laten werken. Wij controleren of alle updates geïnstalleerd zijn en indien nodig installeren wij ontbrekende updates.
 • Optimaliseren van browsers
  Eventuele opdringerige startpagina’s en tijdelijke bestanden worden verwijderd. Ook de nieuwste versie van de browser wordt door ons geïnstalleerd.
 • Updaten van programma’s
  Java, Adobe Flashplayer, Adobe Reader, iTunes enz; van veel voorkomende programma’s wordt gecontroleerd of er een nieuwere en betere versie van beschikbaar is.
 • Updaten van drivers
  Elke nieuwe computer of laptop wordt geleverd met de nieuwste drivers. Fabrikanten blijven hun drivers updaten om de prestaties van de apparaten te verbeteren. Deze updates gebeuren zelden automatisch, wij zorgen ervoor dat alle apparaten over de nieuwste drivers beschikken.

Optioneel:

Stofvrij maken van ventilatoren, behuizing etc.
Hoe schoon u uw huis ook houdt, de computer/laptop zuigt dusdanig veel lucht aan dat er altijd stof achterblijft binnenin de behuizing en ventilatoren. Voor een optimale koeling, vermindering van slijtage aan ventilatoren en een stil(ler) werkend systeem is het verstandig om regelmatig het systeem stofvrij te maken. Teveel stof in uw systeem kan er zelfs toe lijden dat uw systeem te warm wordt en gaat uitvallen of erger: crashen.

De prijs om uw systeem geheel stofvrij te maken bedraagt slechts €15,- extra. In sommige gevallen kunnen wij adviseren om een koeler of koelsysteem te vervangen, dit gebeurt altijd in overleg met een bijbehorende vrijblijvende offerte.

Deze servicebeurt kunnen wij binnen één werkdag uitvoeren, uw bent niet onnodig lang uw computer of laptop kwijt.